Nyheter

Flyktningbarn får hjelp

Takk for støtte til traumebehandling for syriske flyktningbarn!

Opplæring i manualen Teaching Recovery Techniques.

Opplæring i manualen Teaching Recovery Techniques. (Foto: Children and War Foundation.)

I et tidligere blogginnlegg tok Bypsykologene initiativ til en romjulsinnsamling til Children and War Foundation sitt arbeid for syriske flyktningbarn. Nå takker styreleder Atle Dyregrov i et facebookinnlegg giverne og melder at innsamlingen brakte inn rundt kr. 15000 som ble benyttet til opptrening av gruppeledere som leder grupper for syriske flyktninger i nærområdet.

I Bypsykologene gleder vi oss over resultatet. Selv om dette prosjektet er over, så har Children and War Foundation behov for finansiering til nye prosjekter til hjelp for krigsrammede barn. Velkommen til å støtte dem!

Bypsykologene er sponsor for Children and War Foundation, men har ellers ingen tilknytning til organisasjonen.