Toppmeny
Meny

Søvnskolen for søvnløse starter 3. juni

Kronisk søvnløse kan nå få to ukers ekspressbehandling basert på dokumentert virksomme behandlingsprinsipper. 33% rabatt på første kurs. Opptak pågår nå. Klikk på overskriften <--- for å lese mer.

Bestill time

Billigere alternativer

Skrevet av – 4. desember, 2018 | 0 kommentarer

Luke 4 i «Jakten på den gode gaven»


Har norske barn blitt fartsblinde på gaver, slik at bare ekstra dyre gaver gjør inntrykk? Det lurer Sivert på i fjerde luke av julekalenderen «Jakten på den gode gaven». Noen barn får ikke del i pakkeoverfloden. Om du vil utjevne forskjellen kan du ta en kikk på denne siden

 

 

Om årets adventskalender

I år har vi laget en annerledes adventskalender som vi har kalt “Jakten på den gode gaven.” Her røper psykolog Sivert gavepsykologiske hemmeligheter. Det blir gaver og gavetips til alle som følger Bypsykologene på gjennom adventstiden. Julen handler om å dele og hver dag åpner vi en ny luke⭐️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *