Toppmeny
Meny

Søvnskolen for søvnløse starter 3. juni

Kronisk søvnløse kan nå få to ukers ekspressbehandling basert på dokumentert virksomme behandlingsprinsipper. 33% rabatt på første kurs. Opptak pågår nå. Klikk på overskriften <--- for å lese mer.

Bestill time

Billigere alternativer

Skrevet av – 6. desember, 2018 | 0 kommentarer

Luke 6 i vår adventskalender «Jakten på den gode gaven»


Dagens luke i vår adventskalender handler om hvordan vi uttrykker omtanke. Er det redselen for å skuffe de vi er glad i, som er årsaken til at vi kjøper dyre julegaver? I sjette luke spør Sivert om slik frykt driver oss til å kjøpe dyrere julegaver enn vi egentlig ønsker. Har du ideer til hvordan vi kan uttrykke omtanke på andre måter enn med bankkortet, så del dem gjerne med oss 🙂

Om årets adventskalender

I år har vi laget en annerledes adventskalender som vi har kalt “Jakten på den gode gaven.” Her røper psykolog Sivert gavepsykologiske hemmeligheter. Det blir gaver og gavetips til alle som følger Bypsykologene på gjennom adventstiden. Julen handler om å dele og hver dag åpner vi en ny luke⭐️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *