Toppmeny
Meny

Søvnskolen for søvnløse starter 3. juni

Kronisk søvnløse kan nå få to ukers ekspressbehandling basert på dokumentert virksomme behandlingsprinsipper. 33% rabatt på første kurs. Opptak pågår nå. Klikk på overskriften <--- for å lese mer.

Bestill time

Billigere alternativer

Skrevet av – 7. desember, 2018 | 0 kommentarer

Luke 7 i vår psykologiske adventskalender


Kan vi gi gaver av et rent hjerte? Det undrer Sivert i dagens episode av julekalenderen “Jakten på den gode gaven”. Hva tror du? Gjør vi av og til gode ting bare for at andre skal bli glade, eller er det alltid en egoistisk grunn bak alt vi gjør? Klikk deg inn på vår Facebookside og stem. Bruk ❤️ om du tror på godhet og 😢 om du mener at vi i bunn og grunn er egoister.

Om årets adventskalender

I år har vi laget en annerledes adventskalender som vi har kalt “Jakten på den gode gaven.” Her røper psykolog Sivert gavepsykologiske hemmeligheter. Det blir gaver og gavetips til alle som følger Bypsykologene på gjennom adventstiden. Julen handler om å dele og hver dag åpner vi en ny luke⭐️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *