Toppmeny
Meny

Snart sommerstengt

Vi tilbyr time raskt og gir tett oppfølging frem til vi stenger for sommeren 28. juni. Vi åpner igjen 29. juli.

Bestill time

Billigere alternativer

Skrevet av – 29. mars, 2019 | 0 kommentarer

Kunnskap for søvnløse – hva og hvorfor

Det er enkelt å fortelle hva som skal til for å kurere søvnløshet, sier psykolog Sivert Straume. Han har samlet det hele i en 25 punkts liste. Men for å ha nytte av den, trenger den søvnløse god kunnskap om søvn og hva som opprettholder søvnløshet. Ellers er det fort gjort å gjøre ting litt unøyaktig eller miste motivasjonen for å gjennomføre de tøffe tiltakene som inngår i søvnbehandlingen. Også kunnskapen er nokså enkel. Utfordringen er å integrere de to, kunnskapen om hva en skal gjøre og kunnskapen om hvorfor det virker. Bypsykologenes søvnskole tar sikte på å hjelpe med akkurat det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *