Toppmeny
Meny

Sommerstengt til 10. august

Når vi er tilbake tildeler vi timer raskt til de som har kontaktet oss. Du kan også bestille time på nettet her og nå.

Bestill time

Billigere alternativer

Skrevet av – 10. april, 2019 | 0 kommentarer

Psykolog leser tanker

Kan en psykolog lese tanker? Psykolog Sivert Straume hos Bypsykologene, kan nok ikke det. Så i denne videoen drar han fram et gammelt matematikk-triks. Hva gjør han for å få vite hvordan folk har det med tankene sine? Han spør rett og slett.
Her er forresten mattetrikset:
Tenk på et tall fra 1 til 10. Gang det med 9. Så finner du tverrsummen i det tallet du nå har fått. Trekk i fra 5. Så gjør du det tallet om til bokstav, slik at 1 blir A og 2 blir B og så videre. Så tenker du på et land som begynner med den bokstaven du nå har fått. Og så teller du til tredje bokstav i det landet som du tenkte på. Og så tenker du på et dyr som begynner med den tredje bokstaven.
Svaret er nesten alltid neshorn.​

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *