Nyheter

Sovetriks hjelper ikke søvnløse

Nok sim-sala-bim! Lettvinte sovetriks funker ikke, forteller psykolog Sivert Straume i denne videoen. Men dette vet søvnløse allerede. Det som funker er søvnbehandling. 8 av 10 får vesentlig bedre søvn med medikamentfri behandling, der man snur på tanker og vaner knyttet til søvn. Søvnskolen tilbyr et intensivkurs der man bruker vitenskaplige behandlingsprinsipper. På to uker lærer man det som skal til for å få sove. Man får også hjelp til å sette prinsippene ut i livet og til å beholde motivasjonen, og det trenger man, for dette er en hestekur for de tøffe. 3. juni starter første kurs. Som en feiring av dette får dette kurset 33 % rabatt. Det er begrenset antall plasser, og opptak foregår nå. Vil du vite mer, så sjekk ut bypsykologene.no/sovnskolen eller ring 47963010 og snakk med vår hyggelige kontormedarbeider Ann-Helen.