Toppmeny
Meny

Bestill time

Billigere alternativer

Skrevet av – 10. september, 2019 | 2 kommentarer

Tause psykologer

Noen psykologer sier ingenting. Psykologer bør ikke tre sin metode ned over klienter, mener psykolog Sivert Straume. – Det er lov å bytte psykolog, for det er veldig viktig for resultatet av behandlingen at kjemien er god, sier han i denne videoen.

2 kommentarer

 1. Jeg HAR vært ute for at jeg bare maser & hun sa IKKE ett ord. De gangene hun sa noe så var det negativt på hvorfor jeg hadde gjort det på den måten med min datter som den gangen da var skjedd for 7 år tilbake & virkningen var good, for da pratet hun med meg.

  Men savnet jo tilbakemeldinger & ikke en masse spørsmål etter at jeg hadde lagt ut en hel masse om meg selv.
  Og i tillegg trengte jeg verktøy som kunne hjelpe meg å få slappet av pga at jeg tenker for mye, og det blir lett for folk å falle ut når jeg prater fordi jeg tenker så masse så er det masse som kommer ut & i den gode tro at jeg skulle få hjelp.
  Mitt 1 inntrykk var at jet kjente på meg at hun tenkte hva gjør du her.
  Jeg valgte å gi h nn en sjanger å etter 1/2 år så spurte jeg henne om det var riktig & fikk bekreftet at JA hun tenkte det

  Utrolig leit at man går en plass i 2 år og føler man sitter igjen med en sur smak i munnen etter at jeg hadde vært hos henne. Jeg vil jo gjerne ha hjelpen jeg trenger & trenger å bli trodd & ikke mistenkelig gjort. J g kuttet ut å gå der etter 2 år litt for at j g følte det ikk var så mye de kunne hjelp meg i tillegg til at jeg måtte bytte pga at hun skulle slutte.

  Er jo ,har vært , når det passer seg vært n hobby psykolog & setter meg inn i den andres mind for å prøve å forstå & være en støtte spiller.

  Men for alt i verden er det jo mangen dyktige men som jeg leser her så går ikke dere under de kommunale avgiftene & da blir det utrolig surt når det blir så dyrt.

  Jeg har frikort hos legen , går til fysioterapeut som man må betale til man er oppi 2000 kr ett og annet da får man frikort 2 så utrolig leit at dere ikk går innunder dette.

  Ellers høres dere god ut, men får lese litt mere før jeg tar en avgjørelse.

  Men utrolig viktig at man får tilbake mld & verktøy slik atcman kan prøve å få samlet tankene sine gjerne på ett gulv og høre på Relax musikk

  Takk for at j g fikk lest litt om dere

  • Takk for det du deler, Charlotte! Leit at du fikk så dårlige erfaringer med hjelpen du skulle få.
   Hyggelig å høre at du har tillit til oss. Du er velkommen til oss om du lander på at det er det som er det beste for deg.
   Det er en del som har det som deg, at det kan bli for kostbart. Derfor har vi laget denne nettsiden, som kanskje kan hjelpe noen til å finne fram til billigere behandling: https://bypsykologene.no/billigere-behandling-andre-steder/
   En av mulighetene er å stå på en liste for å få melding når vi har «restplasser», det vil si ledige timer om kort tid. De kan være mye billigere enn ordinære priser. Det kan du lese mer om her: https://bypsykologene.no/rabatterte-timer-hos-bypsykologene/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *