Nyheter

Sommerstengt – åpner 10. august

Bypsykologene har nå sommerstengt. Vi åpner igjen 10. august og kan da gi time raskt.

To personer i samtale på et privat psykologkontor

Velkommen til time hos oss fra 10. august!

Du kan bestille time allerede nå med vår online timebestillinngstjeneste. Du kan også bruke vårt kontaktskjema eller sende oss en SMS på 47963010. Meldingene vil ikke bli lest og besvart før vi er tilbake i august, men når vi er tilbake vil vi raskt ta kontakt.
Fordi Bypsykologene har store kontorer og gode smittevernrutiner kan vi fortsatt holde åpent, selv om mange psykologkontorer har måttet stenge. Du er velkommen hit på kontoret, men om du heller vil det kan psykologen «komme hjem til deg» med vår enkle og sikre videoforbindelse.
Om du trenger hjelp mens vi er borte, så kan du kanskje ha nytte av å ta en kikk på denne hjelpesiden vi har laget.
Vi ønsker deg en god sommer!