Nyheter

Din julegave til Leger Uten Grenser blir doblet

Sjelden har du fått mer for pengene! Støtt Leger Uten Grenser nå og Bypsykologene dobler ditt bidrag.

Gi en julegave til nå til Leger Uten Grenser! Bypsykologene dobler ditt bidrag.

Vil du bidra? Klikk her for å gå til innsamlingsaksjonen.

Leger Uten Grenser hjelper barn og voksne i Jemen, der en av verdens største humanitære katastrofer fortsatt pågår og sykehus er bombet i stykker. Pengene går til Leger Uten Grenser, uten øremerking. Innsamlingsaksjonen er initiert av julekalenderen “Jakten på den gode gaven”.

Bypsykologene dobler beløpet opp til 50.000 innsamlede kroner. Løp og gi! Og spre det glade budskap om denne muligheten.

Leger Uten Grenser er en nøytral og uavhengig medisinsk hjelpeorganisasjon som redder liv og lindrer nød. Leger Uten Grenser hjelper dem som trenger det mest – uansett hvem, uansett hvor, uansett hvorfor. De er i all hovedsak (over 90 prosent) finansiert gjennom private givere. Dette gjør det lettere å være uavhengige, nøytrale og upartiske, noe som legger grunnlag for hvordan vi jobber i felt. Leger Uten Grenser gir helsehjelp i krig og konfliktsoner, rykker ut etter naturkatastrofer og gir helsehjelp til mennesker på flukt. De er også til stede i kroniske kriser og land med svakt helsevesen. De jobber etter universale medisinske og etiske retningslinjer og behandler alle, uavhengige av etnisitet, kjønn, religion, politisk ståsted eller hvilken side man eventuell har i en konflikt.

Vil du bidra? Klikk her for å gå til innsamlingsaksjonen.