Uncategorized

Psykolog Bergen – få time raskt

Time hos psykolog Bergen, illustrert med bilde av to personer sittende i samtale i et lyst og trivelig rom.

Vil du snakke med en psykolog i Bergen raskt? Her får du informasjonen du trenger, og du kan bestille time inne på denne siden. Time får du snarest – kanskje allerede i dag.

Time hos psykolog Bergen, illustrert med bilde av to personer sittende i samtale i et lyst og trivelig rom.

Psykolog Bergen raskt – ofte ledig time på dagen.

Psykolog Bergen uten henvisning

Gode nyheter til deg som søker psykolog i Bergen og ønsker hjelpen raskt: Bypsykologene gir time innen 0-3 virkedager. Ofte kan vi gi time på dagen. Du trenger ikke henvisning. Vi har kontorer i Bergen sentrum og tilbyr også videoterapi.

Vi kan hjelpe ved de aller fleste problemstillinger. Behandlingen holder høy kvalitet. Psykologene er kunnskapsrike, vennlige, fleksible og diskrete. Hos Bypsykologene er vi åpne om hvordan vi jobber og vektlegger å gi god informasjon. Klikk deg rundt på nettsidene våre om du vil vite mer om hva du kan forvente hos oss.

Bypsykologene har ingen støtte fra det offentlige, og hele kostnaden må derfor dekkes av pasienten eller annen betaler (f.eks. pårørende, arbeidsgiver eller forsikringsselskap). Priser per september 2023: fra kroner 2060,-  (50 minutter; se priser og vilkår). Avbestillingsfristen er 48 timer.

Timebestilling

Her kan du selv velge time og bestille online. Vi anbefaler dobbelttime første gang. Finner du ikke time raskt nok, så send en melding i kontaktskjemaet under. Da skal vi prøve å ordne en enda raskere time til deg. Skriv hvor mye det haster for deg, når det passer for deg å komme og eventuelle andre ønsker du har.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google sine personvernregler og vilkår for bruk gjelder.

Mer informasjon

Her kan du lese mer om tilbudet hos oss.

Her er informasjon til nye klienter som du bør gjøre deg kjent med.

Velkommen til oss!