Toppmeny
Meny

Bestill time

Most recent articles

Faglitteratur?

Skrevet av – 18. september, 2018 | 0 kommentarer

Når det ikke er pasienter inne, er det kjekt å få vite hva psykologen faktisk gjør. Hvilken «faglitteratur» bruker Sivert tiden sin på?

Inviterte til lesestafett og samlet inn kr 15000,-

Skrevet av – 11. september, 2018 | 0 kommentarer

Årets studentaksjon samler inn penger til barn i Afghanistan, og fredag kickstartet psykologistudentene aksjonen med en lesestafett. For hver person som leste i boken, ga vi 50 kr til prosjektet. Målet var å lese ut hele boken, og det klarte de! Det ble dermed samlet inn kr 15.000,- som vi med glede betaler for denne gode saken. Aksjonen varer hele uken, send inn ditt bidrag med vipps til 2015 🙂

Sliter du og partneren din?

Skrevet av – 11. september, 2018 | 0 kommentarer

Det er ikke alltid den beste, eller eneste, løsningen å forlate din partner. Parterapi kan bidra til at dere forbedrer kommunikasjonen, og kanskje får en liten påminnelse om hvorfor det ble dere to fra starten av. Dere får også et boktips fra vår psykolog Madeleine i slutten av videoen , dersom dere ønsker å løse flokene selv.

Don`t worry er lett for deg å si

Skrevet av – 3. september, 2018 | 0 kommentarer

Don`t worry be happy – det er et velment råd. Men hvor lett er det egentlig for en person som sliter med bekymring å bare slutte med det? Her gir psykolog Sivert Straume sin omskrevne versjon av låten, basert på erfaringene til mange pasienter som sliter med bekymring.