Krisepsykolog

En krisepsykolog kan hjelpe når det skjer noe overveldende og uutholdelig smertefullt. Når livet er på det verste, trenger man noen å snakke med nå og ikke om en uke eller flere.

Time på dagen hos krisepsykolog

Hos Bypsykologene kan man få snakke med en krisepsykolog med en gang. Vi stiller ingen på venteliste. Alle som ønsker det, får time innen 0-3 virkedager. Ofte kan man få time på dagen hos krisepsykolog hos Bypsykologene.

Erfarne krisepsykologer

Krisepsykolog er ikke en egen type psykolog. Tittelen “krisepsykolog” brukes om psykologer som jobber med å hjelpe mennesker under og etter kriser. Fordi Bypsykologene gir time svært raskt, er det oss mange søker til når de trenger hjelp med en gang. Det har gitt psykologene våre mye erfaring med å møte mennesker i krise.

Behandling av traumer

Bypsykologene tilbyr også behandling til personer som sliter med ettervirkninger etter kriser og traumer, slik at vonde minnebilder, nervøsitet, konsentrasjonvansker, søvnproblemer, grubling, bekymring og selvbebreidelse blir mindre forstyrrende og lettere å håndtere.

Her kan du bestille en konsultasjon for å få en samtale med en krisepsykolog hos Bypsykologene. Om du finner ikke en time raskt nok, send oss en melding i kontaktskjemaet vårt, og vi skal riste timeboken for å prøve å finne en snarlig time til deg.

Akutthjelp

Ved helt akutte behov er det rask og gratis hjelp å få:

  • I en helt kritisk situasjon kan man ringe medisinsk nødtelefon 113. Haster det mindre kan man ringe legevakten, som kan gjøre en vurdering og eventuelt henvise videre til psykiatrisk legevakt, døgnbehandling eller psykiatrisk akutteam.
  • Legevakten har også Livskrisehjelpen som klienten selv kan ta direkte kontakt med.
  • Mental Helse og Kirkens SOS har døgnåpne telefontjenester der de som trenger å snakke med noen kan ringe.