Tjenester

Bypsykologenes tjenester dekker alle de behov folk oftest søker psykologhjelp med, pluss noen til.

Tjenester-Bypsykologene,-med-psykolog

Om problemene dine er store, blir vi ikke overveldet. Vi hjelper deg å finne ut av ting og kan gi behandling eller henvise videre. Er problemene dine mindre, er du like fullt velkommen. Vi har kapasitet og evne til å ta imot alle, enten på kontoret eller på nett.

Bærer du på en sorg, en hemmelighet eller et problem, eller søker du selvutvikling, så lytter vi, deler menneskekunnskap og stimulerer din egen refleksjon.

Les mer om samtale med psykolog.

Er du i krise, så er vi der med en gang.

Les mer om krisepsykolog.

Trenger du behandling for et psykisk problem, så er vi gode på det.

Les mer om behandling.

Lurer du på om du er syk, så kan du raskt få avklart det.
Har du rett på behandling i det offentlige, men sliter med å få det, så skriver vi presise henvisninger.

Les om undersøkelse og henvisning.

Sliter du i parforholdet, så har vi nøytrale og hjelpsomme parterapeuter.

Les om parterapi.

Trenger du hjelp, men kan ikke komme til psykologkontoret, så kan du møte psykologen din på nett.

Les om videosamtale.

Dette kjennetegner Bypsykologenes sine tjenester:

Raske

Vi gir time svært raskt – ofte samme dag som vi blir kontaktet, og alltid innen 0-3 virkedager (unntatt i bergensskolens ferieuker). Du trenger ikke henvisning. Du kan bestille timen din her og nå på nettsiden vår. Finner du ikke en time som passer, så send en melding i kontaktskjemaet vårt, så skal vi riste timeboken for å finne noe.

Vi har ikke hast i samtalene, men kaster heller ikke bort tiden med byråkrati eller unødvendige undersøkelse. Vi går rett løs på det som klienten opplever som sitt viktigste problem, dersom vi ikke ser grunn til annet. Da deler vi vurderingen med klienten, som så velger.

Dyktige

Bypsykologene setter kvalitet i sentrum ved at vi hele tiden måler klientenes tilfredshet og behandlingsresultater. Dette lærer vi av, og slik blir dyktige psykologer enda bedre. Metodene vi bruker er de som i forskning har vist seg mest effektive. Tilbakemeldingene og resultatene tyder på at vi lykkes med å hjelpe klientene til å nå målene sine og få det bedre. Vi ser ofte at klientene våre får det bedre etter bare en kort stund i behandling. De fleste merker bedring etter en eller to samtaler.

Åpne

Vi er åpne om hvordan vi jobber og holder ingenting hemmelig utenom det klientene våre forteller oss. Det er ingen mystiske prosedyrer, ingen hemmelige metoder og ingen rare psykologiske teorier hos Bypsykologene. Samtalene hos oss oppleves som oftest som nokså vanlige samtaler. Du kan alltid få vite hva vi tenker om deg og problemene dine.

Tilgjengelige

Alle som vil, får time hos oss. Med en gang. Det er enkelt å bestille time, enten du vil gjøre det selv her og nå på nett, eller vil at vi skal kontakte deg for å avtale time. Det er også enkelt å ta seg frem til våre kontorer midt i Bergen Sentrum. Og de som ikke kan komme hit kan få møte psykologen et annet sted eller på video.

Fleksible

Vi holder ikke hardt på våre arbeidsmåter, men lytter etter klientens ønske og tilbyr det den trenger. Når kompetansen vår ikke strekker til, så sier vi ifra om det og forsøker å hjelpe klienten videre. Vi kan møte deg der du foretrekker: på kontoret vårt eller ditt, hjemme hos deg eller ute i det fri, på video eller telefon. Du kan få komme så ofte du vil og så lenge du vil.

Hjelpsomme

Vi søker å hjelpe klientene våre i alt vi gjør. Vi yter vårt beste i samtalene. Vi har ingen målsetning om mersalg og forsøker aldri å holde på klienter som kan få bedre hjelp et annet sted eller som ønsker å få billigere hjelp. Da forsøker vi å hjelpe dem videre.

Vi forsøker også å hjelpe de som ikke ser seg råd til våre betalte tjenester. På nettsidene våre gir vi tips om steder man kan få billigere behandling enn hos oss, og veiledning i å ta seg frem i det offentlige tjenestetilbudet. Vi har også produsert og samlet en del selvhjelpsmateriell som vi deler gratis på nettsidene våre.

Bypsykologene har også et omfattende samfunnsengasjement. Vi engasjerer oss for å gjøre det offentlige tilbudet mer tilgjengelig, slik at alle skal kunne få et psykologisk hjelpetilbud uavhengig av lommebok. Vi donerer overskudd til Leger Uten Grenser og andre ideelle organisasjoner i et omfang som hjelper et betydelig antall mennesker til gode liv.