Vil du snakke med en psykolog i Bergen raskt? Her finner du informasjonen du trenger. Bestill time på denne siden, og du får time veldig snart.

Time hos psykolog Bergen, illustrert med bilde av to personer sittende i samtale i et lyst og trivelig rom.

Psykolog Bergen raskt – ofte ledig time på dagen.

Psykolog Bergen uten henvisning

Gode nyheter til deg som søker psykolog i Bergen og ønsker hjelpen raskt: Bypsykologene gir time innen 0-3 virkedager. Ofte kan vi gi time på dagen. Du trenger ikke henvisning. Vi har kontorer i Bergen sentrum og tilbyr også videoterapi.

Vi kan hjelpe ved de aller fleste problemstillinger. Behandlingen holder høy kvalitet. Psykologene er kunnskapsrike, vennlige, fleksible og diskrete. Hos Bypsykologene er vi åpne om hvordan vi jobber og vektlegger å gi god informasjon. Klikk deg rundt på nettsidene våre om du vil vite mer om hva du kan forvente hos oss.

Klienter om Bypsykologene:

«Veldig imøtekommende, respektfull og mye forståelse. Føler meg alltid hørt, og samtalene hjelper alltid.»

«Veldig gode samtaler. Bedring etter få timer.»

«Godt mottatt, forståelsesfull, høy kompetanse og faglig integritet, kort ventetid, høy pris»

Bypsykologene har ingen støtte fra det offentlige, og hele kostnaden må derfor dekkes av pasienten eller annen betaler (f.eks. pårørende, arbeidsgiver eller forsikringsselskap). Priser per september 2023: fra kroner 2060,-  (50 minutter; se priser og vilkår). Avbestillingsfristen er 48 timer.

Timebestilling

Her kan du selv velge time og bestille online. Vi anbefaler dobbelttime første gang. Hvis du foretrekker manuell timetildeling, så send en melding i kontaktskjemaet under. Skriv hvor mye det haster for deg, når det passer for deg å komme og eventuelle andre ønsker du har.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google sine personvernregler og vilkår for bruk gjelder.

Etter du har fylt ut skjemaet, vil du få forslag om time på SMS. Om forslaget passer, bekrefter du bare ved å sende en SMS tilbake. Om det ikke passer, så melder du det, og vi finner et tidspunkt der du har anledning.

Flere klienter om Bypsykologene:

«Allerede etter 1. konsultasjon var det bedring på depresjonen. Fikk kunnskaper om teknikker som jeg tar med meg videre for å få bedre livssituasjon.»

«Syntes i utgangspunktet at timeprisen var vel stiv, men sitter fornøyd igjen med et godt resultat som var vel verdt hver krone.»

«Vennlig og oppriktig engasjert i hvordan jeg har det og tenker. Jeg har sjelden følt meg så sett og hørt.»

Mer informasjon

Her kan du lese om priser og vilkår.

Her er informasjon til nye klienter, som du bør gjøre deg kjent med.

Her kan du lese mer om Bypsykologene og tilbudet hos oss.

Velkommen til oss!