Praktisk informasjon til klienter

Her får du praktisk informasjon om samtalene hos oss. Gjør deg kjent med den i god tid før avtalen.

Videoterapi

For de som har avtalt videoterapi gjelder følgende: Samtalen klargjøres ved at du i god tid før avtalen klikker på den lenken som går til din behandler:

Lenken leder deg til en nettside som er alt du trenger for samtalen. Du kan bruke både PC, mobil og nettbrett. Du trenger ikke å laste ned noen app. Bare følg instruksjonene på nettsiden. Hold vinduet åpent, så vil du bli koblet sammen med psykologen når konsultasjonen begynner.  Lyden blir vanligvis bedre om du bruker et headset. Vanlig telefon er reserveløsning om noe ikke fungerer. I så fall får du et anrop med skjult nummervisning.

Samtaler på kontoret

De fleste samtaler foregår på kontoret vårt i Markeveien 4c, 3. etasje. Man trenger ikke melde seg. Psykologen kommer ut og henter i ventearealet. Gatedøren kan være stengt på kveldstid. Bruk i så fall ringeklokken.

Man sparer tid i timen om man på forhånd har fylt ut vårt pasientkort og tar det med. Pasientkortet finner du her.

ADHD-utredning

Har du bestilt time for ADHD-utredning, ber vi deg om å gjøre deg kjent med siden «Forberedelse til ADHD-utredning»

Bestilling, avbestilling og flytting av timer

Du kan selv bestille, flytte og avbestille timer på Min Side.
Du kan også sende SMS til 47963010 eller ringe til samme nummer. Legg igjen beskjed på svarer om du ikke kommer gjennom.
Husk at avbestillinger må vi ha senest 48 timer før avtalen, for at vi skal ha tid til å fylle hullet i timeboken til psykologen. Avbestillinger som kommer etter dette må betales i sin helhet, selv om det skyldes uforutsette ting, som for eksempel sykdom.