Angst, Depresjon, Nyheter

Vår(u)lykke

Om våren kryper folk ut av hulene sine og inntar gater og parker. Når alle andre smiler og stråler, kan det bli ekstra tungt for de som ikke er så glade. Her er noen tips for å takle det:

  1. Vit at de andre er ikke så lykkelige. Folk flest har det greit, kanskje litt bra, men har mange stressede og bekymrede stunder og noen lykkelige øyeblikk. Det er de siste man viser på facebook og instagram.
  2. Husk at du har også gode øyeblikk. Dvel ved dem, gjerne på denne måten. Da blir du litt lykkeligere.
  3. Du kan skape gode øyeblikk og stunder. Vær sammen med noen, gjør noe du liker og mestrer, ta deg ut fysisk.
  4. Tror du ikke på at noe kan gjøre ting bedre, kan det hende du er deprimert. Det finnes håp også da. Depresjoner går som regel over, og samtalebehandling kan gjøre at det går fortere. Snakk med legen din. Vil du ha enda raskere hjelp kan du ringe Bypsykologene.